Google Analytics Alternative Aerolink: snel en veilig naar wildparken | Reizen langs Rivieren Travelling along Rivers http://www.reizen-langs-rivieren.nl/ http://www.reizen-langs-rivieren.nl/ Google Analytics Alternative>

Aerolink: snel en veilig naar wildparken


2-Airstrip Pakuba


1-Sign Pakuba

Aerolink Uganda Limited is een binnenlandse luchtvaartmaatschappij, die zowel lijnvluchten als charters aanbiedt naar de nationale wildparken van Oeganda. 

Reizend langs de rivier de Nijl in Oeganda vloog het reportersteam met Aerolink tussen Entebbe en Murchison Falls National Park. Een aangenaam alternatief voor een zes uur durende autorit.

Vanaf de thuisbasis op het internationale vliegveld van Entebbe, gebruikt Aerolink twee Cessna Grand Caravans voor dagelijkse vluchten naar vier nationale parken: Bwindi Impenetrable Forest (Kihihi en Kisoro airstrips), Queen Elizabeth National Park (Kasese en Mweya airstrips) en Murchison Falls (Bugungu, Pakuba en Chobe airstrips). Aerolink vliegt ook elke maandag en vrijdag op Kidepo National Park met een minimum van vier passagiers. 

A
lle vluchten van Aerolink tussen Entebbe en alle bestemmingen duren om en nabij vijf kwartier. Hierdoor komen de passagiers fris en energiek aan op hun bestemmingen. 

Klaar voor de terugreis van Pakube naar Entebbe

4-Aerial shot Nile

De moderne Cessna Grand Caravans van Aerolink zijn uitgerust met de nieuwste techologieën en bieden plaats aan 11 passagiers. 

Het interieur is luxueus en biedt leren stoelen met royale beenruimte.

De toestellen worden aangedreven door Pratt Whitney motoren, die bekend staan om hun hoge graad van betrouwbaarheid. 

De vliegtuigen kunnen een snelheid van 320 km per uur halen en hebben een bereik van 2.000 km.

BOOK ONLINE: www.aerolinkuganda.com   

5-Back in Entebbe 6-Logo

AeroLink Uganda is aangesloten bij Airkenya Express in Kenia and Regional Air Services in Tanzania.

Airkenya biedt zowel lijnvluchten als charters aan in een brede regio. Airkenya vliegt naar Kenia's bekendste wildparken en verzorgt ook dagelijkse vluchten naar Kilimanjaro in Tanzania waar Regional Air Services voor passende aansluitingen zorgt naar onder andere de noordelijke Serengeti, Manyara, Arusha, Dar-es-Salaam en Zanzibar.                               

Voor meer informatie:  www.airkenya.com en www.regionaltanzania.com                                                                                                             


  © DV Media Farelli Producties 2019