Google Analytics Alternative Advertorial | Reizen langs Rivieren http://www.reizen-langs-rivieren.nl/ http://www.reizen-langs-rivieren.nl/ Google Analytics Alternative>

Advertorial

Paraa Safari Lodge: luxe langs de Nijl

Wie langs de Nijl in Oeganda reist, kan onmogelijk om een bezoek aan Murchison Falls National Park heen. Dit omvangrijke savannelandschap wordt doorsneden door de rivier en biedt onderkomen aan grote kudden antilopen en buffels, olifanten, giraffen en zelfs leeuwen en luipaarden. 

De Nijl zelf is hier het spectaculaire decor, waarin vooral nijlpaarden en reusachtige krokodillen nadrukkelijk aanwezig zijn. Het is ook een paradijs voor vogelliefhebbers met meer dan 450 verschillende soorten die dichtbij de oevers van de rivier leven.

Om van dit alles ten volle te kunnen genieten, moet minimaal enkele dagen worden uitgetrokken. Het team van Reizen-langs-Rivieren kiest Paraa Safari Lodges als accommodatie voor een driedaags verblijf. Niet alleen vanwege de prachtige locatie langs de Nijl, maar ook omdat deze lodge een mooie combinatie biedt van comfort, ontspanning én avontuur. 

Een verblijf in Paraa Safari Lodge betekent een perfecte uitvalsbasis voor allerlei soorten safari's. Ons team trekt in een safari-jeep dwars door de savanne en komt oog in oog te staan met uiteenlopende soorten wild, zoals giraffen, buffels en antilopen. Zo mogelijk nóg spectaculairder is de bootsafari met opwindende confrontaties met drinkende olifanten, reusachtige krokodillen en honderden nijlpaarden die de verdediging van hun territorium uiterst serieus nemen. 

Een niet te missen hoogtepunt is een bezoek aan de Murchison Waterval. Tijdens de route van de bron in het Victoriameer tot Lake Albert wordt de wild stromende rivier in een vernauwing van zes meter gedwongen. Tijdens een indrukwkkende demonstratie van kracht stort het water 43 meter omlaag. 

Gen. manager-1

Zowel de wildsafari als de boottrips worden exclusief voor Reizen-langs-Rivieren georganiseerd door Paraa Safari Lodge en geleid door de ervaren gids Amon Coxswain. Lodge-bedrijfsleider Crispus Mwamidi (op de linkerfoto) kwalificeert Amon (foto onder) als ‘één van onze beste en meest ervaren gidsen'. Een verblijf in Pareaa Safari Lodge betekent ook genieten van luxe op alle fronten. De kamers zijn uitstekend uitgerust (42 standaard, 10 luxe met airco, 2 suites and 1 'Queens cottage') en hebben op de eerste verdieping uitzicht op de Nijl. Het zwembad met bar en de terrassen bieden ongedwongen ontspanning. De maaltijden bieden uistekend bereid voedsel van goede kwaliteit.

Buffet-2Buffet-3


Buffet-1
Logo

Paraa Safari Lodge is onderdeel van Marasa Africa, dat als één van de grootste bedrijven van Oost-Afrika, werkgelegenheid biedt aan 10.000 mensen.

De bij Marasa aangesloten lodges onderscheiden zich door hun uitgekiende ligging in wildparken en hoge mate van comfort. Marasa Africa is actief in Oeganda en Kenia in Uganda.

Voor meer informatie over de accommodaties: www.marasa.net

Voor uitgebreide informatie over een verblijf in Paraa Safari Lodge: www.paraalodge.com


Nijl-reportages       

                                       

De rivieren

                                                                              

© DV MEDIA-FARELLIPRODUCTIES 2022