Google Analytics Alternative Heilig geloof in biologische wijnbouw | Reizen langs Rivieren Travelling along Rivers http://www.reizen-langs-rivieren.nl/ http://www.reizen-langs-rivieren.nl/ Google Analytics Alternative>

Heilig geloof in biologische wijnbouw

01famiglia

In het oogstrelende heuvellandschap zuidelijk van de stad Pavia in het gehucht Monteveneroso, liggen de wijngaarden van het familiebedrijf Quaquarini gedrapeerd als in het paradijs. 

De oprichter Francesco en zijn vrouw Liliana hebben de leiding van hun prachtige landgoed inmiddels overgedragen aan zoon Umberto en dochter Maria Teresa. 

Broer en zus dragen die verantwoordelijkheid met veel passie uit. Umberto is als afgestudeerd vinoloog voortdurend in zijn laboratorium bezig met de ontwikkeling van nieuwe wijnen en de verbetering van bestaande producten. Maria Teresa zorgt voor de marketing en distributie. 

marchio-quaquarini.jpg

Alles bij de Quaquarini’s draait om biologische wijnbouw. Hoewel de thuismarkt Italië deze vorm nog altijd niet grootschalig heeft omarmd, blijven Umberto en Maria Teresa trots volharden in hun heilige overtuiging dat biologische wijnen ook in hun land een grote toekomst tegemoet gaan.


www.quaquarinifrancesco.it

Index Italië


  © DV Media Farelli Producties 2018